Це жах! Попали в дев’ятиповерхівку – сmр@шна траrедія: Зеленський в траурі. Кадри шокували світ!

ЦІЄЇ НОЧІ РОСІЯ ДУЖЕ ПОТУЖНО ОБСТРІЛЯЛА ХЕРСОН. Про це повідомили в Офісі президента. Передаємо повідомлення офісу президента в оригіналі:

Росія обстріляла Херсон. Влучила в дев’ятиповерховий будинок. Там виникла пожежа внаслідок обстрілу. Теплові удари отримали двоє пожежників. Також є загибла жінка, – зазначили в ОП.

Також За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, ч. 2 ст. 438 КК України). Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної прокуратури.

За даними слідства, 7 серпня близько 00:05 російські війська вкотре обстріляли місто Херсон.

Снаряди поцілили у приватний та багатоквартирний будинок, виникли пожежі.

Під завалами приватного будинку загинула жінка.

Через нічний обстріл обласного центру щонайменше сім містян травмовано. Дані уточнюються.

Також 6 серпня близько 21:10 окупанти завдали артилерійського обстрілу по селу Ольгівка Бериславського району. Постраждало двоє місцевих жителів, одного з них госпіталізовано.

Пошкоджено обʼєкти цивільної інфраструктури.

Прокурори та слідчі поліції проводять першочергові слідчі дії та документують наслідки збройної агресії рф.

Як повідомив в Telegram голова ОВА Прокудін, через влучання російського снаряда в будинок загинула 59-річна херсонка, у 60-річного чоловіка — контузія.

“У восьми херсонців діагностували ситуаційно-невротичну реакцію. До лікарні з мінно-вибуховою травмою доставили 93-річну жінку та людину з маломобільної групи. Також ушпиталили двох рятувальників із загальним перегріванням тіла”, — повідомив Прокудін.

Також Російська армія обстріляла Микільське. Поранені двоє людей: чоловік та жінка. Під атакою РФ також опинилась Ольгівка, російський снаряд влучив у подвір’я приватного будинку. Двоє жінок, 73 та 77 років, поранені. Їх доправили до лікарні.

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *